carolinatyp

Alla inlägg den 17 september 2011

Av Carolina ~ - 17 september 2011 17:38

Sommaren jag blev vacker.


 


Det här är sommaren då allt kommer förändras. Det här är sommaren Belly blir vacker.


Belly, hennes mamma och hennes bror Steven har alltid åkt till deras mammas bästa kompis Susannah och hennes två söner Jermiah och Conrad på sommaren. Dom bor i ett riktigt sommarhus precis vid stranden, och där har Belly tillringat sina sommrar ändå sedan hon föddes. Hon älskar hennes perfekta sommrar i huset, det är bara på sommaren hon är riktigt levande. Belly har alltid varit kär i Conrad, ända sedan hon var tio - nu är hon 16 - och varje sommaren har hon hoppats på att han ska lägga märke till henne, och även den här sommaren hoppas hon på en förändring. Och visst är det massor som förändras, hon inser också att det här kanske är det sista perfekta sommaren med Steven, hennes mamma, Susannah, Jermiah och Conrad.


Jag älskar den här boken. Det är verkligen en perfekt sommarbok. Att jag läste den nu på höskvisten kanske gjorde den bättre, jag vet inte. Men boken var super bra och jag älskade karaktärarena, sommarhuset, Bellys nattliga simturer i poolen, språket. Allt. Boken var perfekt. Jag ska definitivt läsa uppföljaren - Ingen sommar utan dig - som jag lånat på biblioteket och står i min bokhylla och väntas på att få läsas.

Av Carolina ~ - 17 september 2011 17:31

Hej.


Känner mig verkligen inte på humör idag, haha. Är helt off.. Idag har jag i stort sett hjälpt till med min lillebrorsas kalas (som började nyss) och läst. Som tur är är kalaset nere i källaren så jag slipper dom.. Men jag har läst massor idag, så sjukt skönt. Egentligen vet jag att jag borde göra någonting annat, typ läxor eller något, men jag kände helt enkelt inte för det. Ni vet säkert hur det känns? ^^ Aja, nu ska jag lägga mig och fortsätta läsa..


Kram


Hej! Jag heter Carolina och jag är 13 år gammal. Jag skriver det jag vill, det jag tycker, tänker och det som inspirerar mig. Kent, One Direction, Håkan Hellström, Harry Potter, One Tree Hill & Gossip Girl är kärlek.
Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17 18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< September 2011 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

 

Arkiv

Tidigare år

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards