carolinatyp

Alla inlägg under juli 2012

Av Carolina ~ - 12 juli 2012 20:01

Tjena! :3


Igår åkte vi till Ikea, och ja.. Lite kaos var det väll, men det var kul. Mamma & pappa behövde nya madrasser och sen köpte vi en massa smått. Eftersom det är så 'fint' väder får man ju tyvärr hitta på någonting annat att göra än att ligga på stranden.. Fast jag gärna skulle vilja göra det, haha. Vill ha riktig sommar!


Har kollat klart på de två säsongerna av One Tree Hill som jag har hemma atm, och jag är helt kär!! Nathan & Haley är det mest perfekta paret NÅGONSIN. Kärlek. ♥


Idag åkte jag & Tova till Kupolen där jag köpte ett linne & ett armband. ^^ Sen gick vi ner till Sportfältet för att hennes brorsor spelade match, det är ju Dalecarlia cup nu. Efter dem var det 99/00 som spelade, alltså de som gick i min klass, så vi stannde kvar och kollade. Är helt slut nu..


GÖTEBORG OM 25 DAGAR


Kram

Av Carolina ~ - 11 juli 2012 21:16

 

"We got married last night."

"    

Av Carolina ~ - 8 juli 2012 19:06

Hejsan. ^^

Spelas nu: The Script - For the first time

 


Jag har inte gjort någonting idag. Absolut ingenting. Det är s sjukt tråkigt, och vädret suger. Måste hitta någon som vill göra något, annars kommer jag väll ruttna inne på mitt rum.. </3 Samtidgt känns det som att jag är så trött på att tjata på folk om de vill göra någonting för lixom.. Kan inte de också höra av sig? Gäller inte alla, naturligvis. Men, ja. 

 

puss på dig


Av Carolina ~ - 6 juli 2012 18:33

Hej alla människor! :)

Spelas nu: Maskinen - Krossa alla fönster


Vet att jag inte har bloggat på ett tag, så först och främst ska jag uppdatera bokstatusen. Jag har läst ut Ful eller snygg? av Scott Westerfeld & Percy Jakcson och monsterhavet av Rick Riordan. Tror dock inte att det kommer något recension på dem. Just nu läser jag Andens kraft av Richelle Mead & Du glömde säga hej då av Sarah Dessen. Har inte kommit så långt på den sistnämda och det är riktigt spännande, för båda hennes tidigare böcker som jag har läst har varit superbra!


Igår var jag förste till Emma, Micke, Kendra & Molly gör att Micke fyllde 40 år. Grattis! Sen gick jag på Kupolen med mamma och köpte en randig byxdress på H&M på rean för 100 kr. Supernöjd! På kvällningen följde jag med Adina & hennes lillasyster Moa och badade i damsjön. Kallt som fan var det, haha. ^^


Nu ska jag äta och sen ska jag sticka till Tova och sova där. :3


Ses.

Av Carolina ~ - 1 juli 2012 10:59

Hejhej!


Har varit hos min faster sen i torsdags och varit med henne, Johnny, lilla Kendra och Molly hela helgen. ♥ Kendra & Mollys mamma och pappa är på Peace & Love. Det har varit så mysigt! Har sett alla barnfilmer du kan tänka dig, haha; Toy Story, Emil, Lotta, Madicken, Pelle Svanslös, Trolltider, Smurfarna osv. De är så stora båda två! Molly fylller tre år om en månad och Kendra, som kanske inte är så stor, är 2 månader. Vi har gjort en massa, det var inte många lungna stunder inte!


 

   


Bloggar mer när jag kommer hem.


Kyss


Hej! Jag heter Carolina och jag är 13 år gammal. Jag skriver det jag vill, det jag tycker, tänker och det som inspirerar mig. Kent, One Direction, Håkan Hellström, Harry Potter, One Tree Hill & Gossip Girl är kärlek.
Ti On To Fr
            1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Juli 2012 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

 

Arkiv

Tidigare år

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards