carolinatyp

Alla inlägg den 26 februari 2012

Av Carolina ~ - 26 februari 2012 11:13

Resten får du ta reda på själv.




Sam är perfekt. Hon är populär, har dom bästa vännerna och den coolaste pojkvännen. Den 12 Februari ska bli ännu en perfekt dag i hennes liv, men då dör hon. Sen vaknar hon upp den 12 Februari igen, som om ingenting har hänt. Hon får 7 dagar på sig att rätta till sitt liv och lösa mysteriet med sin död.


Sam har allt i hennes liv. Den 12 Februari är Amordagen, och då ska man skicka rosor till varandra. Den som får flest rosor är populärast. Påväg hem från en fest på kvällen är det snöigt och Lindsay - Sams bästa vän - kör rakt på någonting. Sam satt i framsätet och dog omedelbart. Men hon vaknar upp igen, på samma dag, och inser att hon kan rätta till sitt liv. Hon gör saker hon aldrig skulle göra, hånglar med matyteläraren och snor sin mammas kreditkort, men hon försöker även lösa mysteriet med sin död och lista ut vilka som är hennes äkta vänner.


Resten får du ta reda på själv är en underbart bra bok som verkligen får en att tänka till. Att ibland kanske det inte slutar gott, men att det är meningen att det ska sluta så ändå. Jag älskar den här boken och den här skriven på ett enkelt och dödligt sätt. Laurens sätt att skriva gör att det känns dom om man har känt karaktärerna hela livet. Trots att den är på 450 sidor är det en sträckläsare som verkligen, verkligen är värd att läsa!

Ovido - Quiz & Flashcards