carolinatyp

Alla inlägg under mars 2011

Av Carolina ~ - 21 mars 2011 18:46

Hejhopp!


Glömde faktiskt att säga att min mamma fyller år idag, så vi har massor *typ 4 st* folk här. ^^ Ska äta tårta, har ätit massor med bullar hela dagen! :D Awesome. Lilla Molly var är också, men hon var så sur så. ;p Haha, lyckades spilla saft över mig. Ao. Det blir en kortis nu, men aja. Har faktiskt ritat idag. (a) Den får ni se i morgon, blev inte jättenöjd, men men. Blev egentligen en massa kladd, men ah.


Pusshej! :D

Av Carolina ~ - 21 mars 2011 14:44

Tjena! :D


Haha, jo, som ni kanske förstår har jag fått ett nytt smeknamn av Amanda. Kråkan. Awesome va? :p Sitter här och lyssnar på musik för mig själv och njuter av livet, eheheh. Härligt härligt! Det var varit ganska fint väder idag, vilket helt klart bidrar till mig glada humör. Och sen är jag ju tillbaka i skolan! :D Jag hatar att vara sjuk, för det blir alltid så att man missar allt roligt. :c Idag pratade vi om "Lägerskolan" vi ska på, till Skärddartorp.


Vilgot: Får man bo i tält där då?

Enne (Lärare): Ja, det är klart. *babbla på om en massa* Och sen får ju även tjejer och killar dela tält om dom vill.


*Sus genom klassen och killarna busvisslar*


Hahaha, moget. ;p Hm, längtar faktiskt dit, vi ska dit i Maj. ^^ Ao, och Emelie har lyckas övertala mig att rita något, för jag gillar inte att rita, så vi får väll se hur det blir med det, så får ni väll se det om jag lyckas rita något bra. :3 Ska gå och titta på film nu, "Percy Jackson och kampen om åskiviggen".


Hejhej!

Av Carolina ~ - 20 mars 2011 16:47

Hej där!


Jag hade en jättebra idé till en "novell", som jag faktiskt satte i verket, så jag har skrivit i typ en haltimme som en galning nu. (a) Härligt, härligt. Tog faktiskt en promenad på morgonen, vilket jag aldrig, aldrig gör annars. Ganska skönt faktiskt, förutom att det blåste en hel del. Iag är det söndag, helgen är slut och skolan börjar i morgon.. Skönt, eftersom jag var sjuk tordag och fredag. :D Förresten har jag faktiskt ett collage som jag måste göra till Johanna.. Orkar egentligen inte, det tar så långt tid att fixa bilder. Aja, får väll rycka upp mig och ta och göra det nu, eller iaf snart. :p Är jättetrött, ska faktiskt gå och lägga mig tidigt idag också. Hm.


  


Pusshej!


Av Carolina ~ - 19 mars 2011 18:02

Hej där.

 

Är för närvarande hos min farmor och "styvfarfar" för att jag och Jonathan ska sova där i natt, för mamma & pappa ska på fest. ._. Vi gick till ICA och köpte godis fast det finns ett Konsum 15 m från lägenheten. x_x Men aja. När vi gick hem var det jätteskönt ute, och jag hade världens härligaste känsla, med en massa minnen och så. :) Det var hur härligt som helst! Håller faktiskt på att skriva en ny novell nu. :3 Och tittar på "Jimmy Surprises Bieber Fan". AWESOME!

 


Jao, och så tittade jag jag på den här "kommer du ihåg vad du gjorde?" på bdb, där man får se vilka bilder man la ut för ett år sen. Vilka minnen alltså! :D Hittade en massa bilder som jag & Adina hade lagt in idag, för ett år sedan. Härligt. :)

Hejhej!

Av Carolina ~ - 18 mars 2011 16:04

Hello!

 

Var hos doktorn ju, och dom sa att det antagligen var en inflamerad tjocktarm, men att vi skulle avvakta och se. ^^ Slänger in lite låttips här. :D

 

 




Ha det bra! :)

Av Carolina ~ - 18 mars 2011 12:20

Hejsan! :D

 

Är hemma och är sjuk idag, var det igår också.. ^^' Har ont i magen och ska till doktorn idag vid 14.00 Gillar inte doktorer, usch fy. Men annars är jag på awesome humör, det är ju ändå fredag! :D Har legat i min säng och läst i stort sett hela förmidagen, "Flickan Anne Frank". Mycket bra bok, dock väldigt svårläst. Har även damsugit nyss, usch vad jag hatar det. :( Gör det vare fredag.. Nyheterna gick på radion för några minuter sen, usch vad hemskt det är med det i Japan. Jag hoppas verkligen att det ordnar sig snart. Hm, nu vet jag inte så mycket mer som jag ska skriva. Ha det bra!

 

Pusshej!

Av Carolina ~ - 15 mars 2011 16:15

Hej på er allihopa!

 

Våren har kommit, är överlycklig typ. :D Äntligen säger jag bara. Annars har det varit en riktig trögdag. Fick en bänklock i huvudet, har en stor (eheheh kanske inte men) bula och har ont. :( Annars mår jag ganska okej. Skulle egentligen på träning idag, men orkar inte. Gick ju igår så.. ^^' Håller på och läser Hungerspelstrilogin, en awesome bokserie bestående av 3 böcker. Dom är jättebra, och jag rekomenderar dom verkligen! :D

  

 

Sen måste jag även slänga in en bild som jag tycker är grymt rolig, men alla vet ju att jag har världens mest awesome humor, så aa.

 

  

 

Jag vet att ni skrattade nu, mycket. Eheheh.

 

Ha det bra! :D

 

 

Av Carolina ~ - 14 mars 2011 15:50

Ao, jag funderat ett tag på att skaffa blogg, men inte orkat. :3 Men nu kör vi, vilket blir awesome. Ska försöka komma ihåg den bara. Eheheh.

 

Idag har jag varit i skolan & det var ganska kul. ^^ Vi körde några frågor från något nytt TV program som heter "Smartare än en femteklassare". Synd nog är jag sådär lagom trött, har ont i huvudet och allmänt... sur typ. Inte min dag idag! :c Ska på träning strax, eller aa. Vid 6. Det blir kul, det var längesen jag var där, har väll varit sjuk precis som dom flesta är nu. Ha det bra, pusshej! ^w^

Tidigare månad - Senare månad

Hej! Jag heter Carolina och jag är 13 år gammal. Jag skriver det jag vill, det jag tycker, tänker och det som inspirerar mig. Kent, One Direction, Håkan Hellström, Harry Potter, One Tree Hill & Gossip Girl är kärlek.
Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18 19 20
21
22
23 24
25
26 27
28 29
30
31
<<<
Mars 2011 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

 

Arkiv

Tidigare år

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards