carolinatyp

Alla inlägg den 3 maj 2011

Av Carolina ~ - 3 maj 2011 14:45

Hejdär.


Det har regnat och snöat och haglat om vartannat hela dagen idag! :( Usch, usch fy! Jag, Jonathan & Cissi (Min granne) fick ta skydd när vi gick hem från budden för att det haglade så mycket. D:


Igår var ju jag på träning, och det gick superbra! Jag ska få ett nytt raket också. (y) Men jag fick spela med en av våra tränare hela tiden. (-: Jag ska ju på träning idag också. Härligt! Jag älskar verkligen att vara där, och det syns nog. :D


Idag hade vi idrott, och det gick väll helt okej. Vi körde basket, och vissa kör ju på i sitt eget race och bryr sig inte ett dugg om andra + att vissa inte följer reglerna, så det är ganska irreterande. ._.' Vi vann i match av tre, hehe. Men trots alla idioter och att det var typ 100 st som gjorde illa sig, var det ganska kul, för jag gillar att spela basket även om jag inte är så bra på det. :3


Nu ska jag titta på Fligh 29 Down, igen. Har typ 30 min kvar. ^^


Pusshej!

Av Carolina ~ - 3 maj 2011 14:33

Arvet.


  


"Adam har alltid sett folks siffror, datumet dom ska dö. Plötsligt märker han att han ser samma siffror överallt, 1 Januari 2027. Det är bara någon månad kvar dit och Adam har ingen aning om vad han ska göra, sen möter han ju Sara.."

 

Adam ser också siffror, precis som hans mamma Jem gjorde. Han tycker inte om det - han hatar det. Han och hans farmor

(Egentligen gammelfarmor) måste fly till London för att hans hemstad är översvämmad. När han börjar på sin nya skolan ser han Sara, och hon är den vackraste tjej han sett. Men så fort hon ser Adam springer hon skrikade iväg. Vad är det med henne? Har hon något att göra med "domedagen" 1 Januari?


Jag älskar Rachel's sätt att beskriva saker på. Boken är direkt fängslande och den flyter enkelt på. Vissa kapitel är lite tröglästa, men för det mesta går det bra. Jag älskar idén med att se folks döttsdatum. ^^ Men ändå, året är 2026 och 2027 där historien utspelar sig, och det är ju inte så långt dit, men världen har förändrats stort. Till något grymt. Folk bryrs sig bara om sig själv då. Men jag är ett stort fan av både "Döden i dina ögon" & "Arvet" och du borde verkligen läsa båda två. (:

Ovido - Quiz & Flashcards