carolinatyp

Alla inlägg den 22 maj 2011

Av Carolina ~ - 22 maj 2011 17:22

Darlah:

172 timmar på månen.


  


"Något mörkt och hemskt lurar på månen. Men vad? För att ta reda på det behöver dom pengar. Vore inte en tävling, ett lotteri om att tre ungdomar ska få följa med till månen helt perfekt? Jovisst. Men det som lurar på månen är farligare än dom trodde..."


Mia från Norge, Antonie från Frankrike och Midori från Japan vinner NASA:s lotteri om en resa till månen. Det har nämligen vistas sig att under månfärderna 1970-1975  bygdes en rymdbas - som var topphemlig. Nu ska Mia, Antonie och Midori bo på den. Astronauterna och forskarna vet att det är något på månen, och det var därför dom startade lotteriet. För att få sponsorpengar. Men när dom väl har kommit fram och bara varit där i några få timmar, stängs huvudströmmen av. Två av ingenjörerna går för att fixa det - och kommer aldrig tillbaka. Det visar sig att faran på månen är så mycket hemskare, farligare och mer brutal än någon kunnat gissa..


3 ord. Jag. Älskar. Den. Boken är helt underbar. Riktigt spännande och läskig, det kryper under hela huden på en när man läser den. Den är faktiskt lite chockerande, men jag älskar den. Jag brukar inte tycka om riktigt läskiga böcker, men den här är super.

Av Carolina ~ - 22 maj 2011 16:48

Hejhopp!


Tova åkte hem för ett tag sen, hon sov här & så satt vi upp tältet så vi ska veta hur vi ska göra när vi åker till Skräddartorp på onsdag. :D Igår tittade vi på Wild Child, åt popcorn och hade skitkul & idag hr vi mest legat och läst, eheheh. ^^


 Som sagt så åker vi på lägerskola på onsdag och det kommer bli skitkul! :3 Jag har längtat så länge, och jag & Tova har planerat en massa saker hur länge som helst. :D För hoppningsvis kommer det komma en massa bilder när jag kommer tillbaka på fredag. :)


Mellan onsdag och fredag kommer jag inte ha tillgång till dator! (Eller mobil)

 

Jo! I torsdags cyklade vi ju 3 mil med skolan & det gick ganska bra, förutom att jag ramlade, haha. :p Matilda ramlade också, hon fick åka in och sy 7 stygn, och det fick tack och lov inte jag göra. (y) Men man hade en rejäl träningsverk på fredagen i alla fall. ^^'

 

Kram!

Ovido - Quiz & Flashcards