carolinatyp

Alla inlägg den 7 maj 2011

Av Carolina ~ - 7 maj 2011 15:18

Hata Romeo.



        

"Jen och Chris hatar varandra. Varför skulle dom inte göra det? Deras föräldrar hatar ju varandra. Men när Jen för rollen som Julia och Chris rollen som Romeo, vad ska dom göra då?"


När Jen och Chris pappor gick i det militära tillsammans svek Chris pappa Jens pappa, och där startade den eviga fajten. Sjävklart tutar dom i sina barn samma sak, och både Jen och Chris tror på det. När dom får rollerna i pjäsen ställer dramaläraren ett ultimatum - om deras bråk förstör pjäsen får dom inte vara med. Jen går fullt ut i rollen som Julia, men sen kommer kyssen, på repetionen. Det förändrar allt, men Jen inser att hon ändå inte kan vara kär i sin värsta fiende, ellerhur?


Den där boken är superbra! Det är som en nutida Romeo och Julia berättelse. Att boken är skriven i du-form för den dock lite knepig, men man vänjer sig. Rachael var endast 14 år när hon började skriva boken - på en sajt på internet. När hon var 16 kom boken ut. Helt otroligt! Boken är full med känslor, dock är den lite overklig, tycker iaf jag. Men den är bra och verkligen läsvärd!

Av Carolina ~ - 7 maj 2011 15:12






Ovido - Quiz & Flashcards