carolinatyp

Alla inlägg under april 2012

Av Carolina ~ - 18 april 2012 19:56

Hej på er!


Jag har inte uppdaterat på ett tag, och ja, jag har ingenting att skiva om, och ingen vilja heller för den delen. ^^ Men nu uppdaterar jag ju i alla fall.


Skolan har äntligen börjat igen och det är så skönt. Jag älskar loven, men om jag har skrivit förut, det är skönt att komma tillbaka till vardagen när man vet vad man ska göra. Jag har varit grymt trött, men det är skönt ändå. :3


Idag har vi varit på Framtidsmuseét, för vi vann en tävling förut. Vi fikade, sen hade vi 'robot-verkstad'. Det var faktiskt jättekul, vi fick programera robotar på datorn. :) Vi fick olika uppdrag och så. Vi vann även en planetarievisning, med en film som heter 'Hållplats Vintergatan'. Väldigt intressant, även fast jag har sett den en gång förut. Vi hade även en hel del fri tid, och det är så kul att vara med klassen utanför skolan! 


Nu är jag jättetrött, så jag ska sova snart. :p Redan..


Kram

Av Carolina ~ - 14 april 2012 17:10

Helloo!


Har precis tittat på det nya avsnittet av iCarly med 1D som gick för några veckor sedan i USA. Älskar iCarly & älskar One direction, så kan det bli bättre!? De var inte världens bästa skådespelare precis, men det var superbra ändå. Harry var så söt ;) Haha, hoppas det komme rpå svenska Nickelodeon snart!


Många tycker inte om at de är med på 'ett fånigt TV program', att de är för bra för det osv. men jag tycker det är väldigt kul att de provar en massa olika saker, och att de gör de här grejerna som folk tycker att de är för bra för. Respekt!


 



Hejdå.

Av Carolina ~ - 14 april 2012 13:30

Hejhopp.

Spelas nu: Fun. - We are young


Äntligen är det lördag, wihoo! Så skönt, och man får äta upp restena av påskgodiset. ;) Även fast mitt snart är slut, hah. Har precis varit ut med Mina, det var så skönt ute. Varmt, även fast den blåste. 


Tonårsboken har lagt upp en lång lista på böcker som kommer bli film, och det finns massor av bra filmer att vänta på! Längtar så mycket när man ser den listan. Gör en liten egen lista på de filmer som jag vill se, och som jag känner igen, haha.


2012

Percy Jackson & The olympians: The sea of monsters (Har läst boken, älskar den. Hoppas den här filmen är bättre än den första.)

Frost (Har läst även den, den är superbra. Rekomenderar!)

Ful (Älskar, älskar, älskar boken!!)


2013
 Catching Fire (Hungerspelen var nkjguyguijp bra, och började längta till tvåan direkt. Ska bli så kul att se!)




13 Skäl varför (Tror jag har recenserat den, men iaf en underbar bok!)

Vampire Academy (Har precis läst den första boken, recension kommer. Den var superbra! Ska läsa de andra delarna snart.)

Var är Alaska? (Ska bli helt otroligt att se, en utav mina favoritböcker.)


2014 - 2015 kommer även två Narnia filmer; Min morbror trollkarlen & Silvertronen. Älskar de filmerna, det ska bli så grymt kul att se forstättningarna.


Glöm inte att jag bloggar på Tumblr! 





Vid 15.00 ska jag titta på Kids' Choice Awards på Nickelodeon för att titta på 1D! :) De är ju även med på Kvällen är din på Tv4 idag, ska bli så kul att se.


Vi hörs sen!





Av Carolina ~ - 12 april 2012 11:05

Hej där ute!


Föråt så mycket för den dåliga uppdateringen, har inte haft något att blogga om. Har typ nyss ätit frukost, och ska ut med Mina sen. :) Så skönt aytt ta en prommenad, även fast vädret inte direkt är på topp..


Jag hade ju tjejkväll tisdag - onsdag, och det var superkul! Gud vad vi skrattade, hade fan ont i magen hela kvällen. ;) Först åt vi, sen tittade vi på Crazy, stupid love och sen satt vi bara och pratade. Vi sov ju i husvganen, så vi klämde ihop oss i en säng och kollade på film och allt. Mysigt! :3


     



Ses.     

Av Carolina ~ - 7 april 2012 15:41

Dag 6 - En bok som gör mig ledsen
 




 
 
Böcker som gör mig väldigt ledsen är speciellt verklighetsbaserade böcker. Fråga Alice är en 15-årings dagbok. I boken kallas hon Alice. Alice börjar knarka. boken är baserad på en riktig dagbok och gavs ut första gången 1971. Det är en klassiker.

Alice har inga vänner, irriterar sig på sin familj, ingen förstår henne. Sen får hon reda på att de ska flytta, långt bort, för hennes pappa har fått ett nytt jobb. Där träffar hon sin första riktiga vän. Men när sommaren kommer åker hon tillbaka dit hon bodde förut för att vara med sin mormor och morfar hela sommaren. Där träffar hon Jill - Innetjejen som alla vill vara med. Jill och Alice har aldrig pratat med varandra, men en dag börjar de prata och Jill bjuder in Alice till hennes fest. Alice blir väldigt glad och går dit, med hopp om att få nya vänner. Där kör de den s.k leken "gömma nyckel". I 10 av de 14 glasen är det LSD, alltså droger. Alice får en av de 10 glasen och tar sin första "tripp". Hon tycker om det, men försöker intala sig själv att hon kommer bli en knarkare om hon tar något mer. På festen träffar hon Bill, och han ger henne anfetamin. Alice intalar sig då att det är inte farligt, när hon kommer hem kommer hon naturligvis sluta. Väl hemma blir hon deprimerad och fårm sömntabletter och lugnade tabletter utskriva an doktorn, som hon använder för att slippa tänka. Sen träffar hon Chris, en tjej som blir hennes bästa vän. Det visar sig att Chris tar droger och hennes pojkvän är med och langar, så Alice uppslukas allt mer.


Fråga Alice är en superbra och hemsk bok som ger en insikter när det gäller droger. Den är en sträckläsare, och man är alltid rädd för vad som ska hända på nästa sida. "Kommer hon klara det? Vad håller hon på med!? Gör inte så! Varför?" är tankar som drar genom huvudet hela tiden. Även om boken är 40 år gammal, så är det detsamma. Det här är den bittra verkligheten. Ytterst läsvärd!


















Hej! Jag heter Carolina och jag är 13 år gammal. Jag skriver det jag vill, det jag tycker, tänker och det som inspirerar mig. Kent, One Direction, Håkan Hellström, Harry Potter, One Tree Hill & Gossip Girl är kärlek.
Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20
21
22
23 24
25
26
27 28
29
30
<<< April 2012 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

 

Arkiv

Tidigare år

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards