carolinatyp

Alla inlägg den 12 april 2011

Av Carolina ~ - 12 april 2011 19:03

Sveket.

 

  


Zoey har blivit märkt. Hon ska genomgå förändringen till vampyr. Kanske komer hon överleva den, eller så kommer hennes kropp stöta bort förändningen, och hon dör.


Del 2 av House och Night - serien.


Zoey bor på Nattens Hus, privatskolan för blivande vampyrer och vampyrer. Hon trivs, hon slipper hennes puckade styvpappa och hon har vänner runt omkring sig. Och sen Neferet, hennes lärare och mentor som är som en mamma för henne. Och förståss hennes pojkvän, Erik Night. Men sen är det ju också hennes ex, Heath, som verkar ha blivit helt beroende av henne. Zoey har redan ett ifyllt märke, och dessutom tatueringarna som bara dom vuxna vampyrerna bär. Det är hennes gåva från gudinnan Nyx. Det, och så har hon ju kontakt med alla fem element. Luft, eld, vatten, jord och anden. Hon har tagit över ledarskapet för Nattens Döttrar, och hon kommer att bli överprästinna. Allt verkar så bra, förutom det med Erik och Heath förståss, tills dagen då hennes bästa vän dör..


Jag har läst även ettan, Vampyrens märke, och det är en ganska bra serie. Dock är det lite drygt med alla hennes knäppa pojkvänsproblem, men jag älskar själva ideén till vampyrerna och Nattens Hus. Skulle jag ge den betyg, skulle den nog få 3/5. Första boken är bättre. Men jag rekomenderar både Sveket och Vampyrens märke!


Av Carolina ~ - 12 april 2011 14:59

Ao, tja.


Mår inte bra idag, verkligen. Usch. Sitter och skriver lite, det är helt sjukt vad tiden går fort egentligen. :o Idag hade vi Skapande dag i skolan, vi fick typ titta på film, måla och spela trummor, eheh. Egentligen skulle vi dansa också, men dansläraren var sjuk. :p I morgon är det redan onsdag, snart är det påsklov, sen sommarlov.. USCH! Jag vill verkligen inte att tiden ska gå såhär snabbt. :( Dagarna bara går och går utan att man egentligen lägger märke till något, alla är lika, flyter ihop..


Aja, hej.

Ovido - Quiz & Flashcards