carolinatyp

Alla inlägg den 17 april 2011

Av Carolina ~ - 17 april 2011 12:00

Hej.

 

Jag vet inte vad det är, och det stör mig mer än någonsin. Dom här veckorna har jag varit jätteglad, nästan jämt iaf. Nu vill jag bara sticka, men jag vet inte vad jag ska sticka ifrån.. Jag behöver en förändring. Nu kommer sommaren - en förändring, jag jag står här, likadan. Jag vet inte varför eller vad det blir, eller om det blir alls. Men jag behöver en förändring.


Sommaren gör mig bara ledsen, även om jag älskar det fina vädret.. Det får mig att tänka på 'slut', lixom. Skolavslutningar, speciellt. Det är något som har haft stor inverkan på mig, skolavslutningar. Men iofs, det var ju då ni försvann, det var ju då vi krossades. Jag vet inte, men en sak är säker, jag hatar skolavslutningar.


Samtidigt älskar jag dom. Den härliga känslan, att skolan är över, det är lov, sommar. Med bad, sol, kompisar. Det är härligt. Men för att börja på något, måste man sluta med något annat. Jag vet inte. Jag tycker inte om det. Och jag vet inte vad som händer. Jag hatar att inte veta! Tillslut kommer jag väll få reda på vad 'det' är, vad det är som händer. Men antagligen precs som vanligt - sist & utan att fatta det.


Tackhej.

Ovido - Quiz & Flashcards